4 Eylül 2010 Cumartesi

PÜSKÜT EZMESİNDE VİŞNELİ KREMA ORTASI MUZ ORTASI VİŞNE







Rolls kiraz ile muz ve ekşi


Hamur için Malzemeler: 300 gram, şurup (200 ml kırık bisküvi. Su ve 200 gr şeker), 3 yemek kaşığı kakao 100 gram toprak ceviz, kahve ve rom veya rom bir fincan ayıklayın. Mix tüm bu malzemeyi homojen bir kompozisyon elde etmek.

krema için de 125 gr yumuşak tereyağı 5 yemek kaşığı pudra şekeri, vanilya ve vişne şurubu ile köpüklü bir krem elde edilir ovalayın.

Pick iki muz ve visinele.Se içine koyun kraker bir kompozisyon, yaklaşık 1,5 cm üzerine alüminyum folyo veya selofan kapsar.yüksekliği. tereyağı krema ve muz ve sonra yavaş yavaş rulo ve buzdolabında 2-3 saat koymak o tepesinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder